Nieuwe EPDM aandrukrol XL

Nieuwe aandrukrol voor EPDM

EPDM gereedschappen zijn onmisbaar als u uw dakbedekking goed wilt leggen.

VM Building Solutions brengt een nieuwe aandrukrol op de markt. Die is zeer zorgvuldig gekozen en getest. Zo hebt u het juiste gereedschap tijdens het leggen van EPDM-dakbedekking. De juiste aandrukrol is essentieel voor het behalen van een optimale plaatsing. 

Deze aandrukrol wordt gebruikt bij de plaatsing van EPDM-dakrubber, volledig verkleefd met contactlijm of PU-lijm, en EPDM-dakrubber met een Pre-tape naadverbinding. De aandrukrol bestaat uit 3 stalen rollen voorzien van integrale kogellagers. Deze zorgen ervoor dat de rol licht over het werkoppervlak kan lopen, waardoor het werk aangenamer wordt en de levensduur van de aandrukrollen gemaximaliseerd wordt. Bovendien roteren de 3 rollen onafhankelijk van elkaar, dit vergemakkelijkt de plaatsing want hierdoor maakt u makkelijker U-bochten. 

Nouveau rouleau à pression EPDM

De nieuwe aandrukrol is 38 cm breed en weegt 35 kg. De ergonomische handgrepen liggen goed in de hand en zorgen ervoor dat u de vereiste druk kunt zetten. Dankzij het gewicht wordt de dakafdichting gelijkmatig aangedrukt. Een gelijkmatige verdeling van de lijm is noodzakelijk om een goede hechting te verkrijgen. Druk het membraan aan met een aandrukrol. Vertrek van het midden van de dakbaan naar de zijkanten om luchtinsluiting te vermijden.

Kies voor optimale resultaten bij plaatsing met de nieuwe aandrukrol van VM Building Solutions.

 

Welke voordelen kent deze aandrukrol?

  • Dankzij het gewicht wordt de dakafdichting gelijkmatig aangedrukt

  • De drie apart roterende rollen maken het makkelijk om van richting te veranderen

  • Het gebruiksgemak versnelt de plaatsing van de dakbedekking

  • Aandrukken met een aandrukrol werkt sneller dan borstelen

  • Luchtbellen, rimpels en/of plooien verdwijnen meteen uit de EPDM-dakrubber